Rustfrit smedearbejde i Silkeborg

KBN Rustfri Service A/S er et kvalitetsbevidst smede- og maskinværksted med base i Silkeborg. Virksomheden er startet i 2003 af Kasper Bech Nielsen og har i dag 11 ansatte. Vi har til huse på Priorsvej i Silkeborg, hvor vi har 1200 m2 værksted med god plads til fremstilling af større anlæg. Med 6 servicevogne er vi klar til at hjælpe kunder i hele landet ved produktionsstop og andre akutte problemer.
Læs mere om vores 24-timers døgnservice

Vi foretager opbygning af rustfrie anlæg både på eget værksted og direkte i produktionen ude hos kunderne, hvor vi efterfølgende også står for service, reparation og vedligehold. Tilsammen har vores 11 montører en meget stor erfaring med alle former for smedearbejde med rustfrit stål. 

Vores kunder er primært produktionsvirksomheder, blandt andet inden for fødevarebranchen, og en række kunder har vi haft et flerårigt samarbejde med om opbygning og service af rustfrie anlæg og maskiner. Vi lægger vægt på at sikre vores kunder en fleksibel service og hurtig levering – uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Fødevaresikkerhed 
KBN Rustfri Service A/S er godkendt af Fødevarestyrelsen og kan fremvise kontrolrapport og overensstemmelseserklæring på, at fødevarekontaktmaterialer anvendes som foreskrevet. 

Se seneste rapporter her 

  

Del siden:

Kontrolrapport

KBN Rustfri Service A/S er godkendt af Fødevarestyrelsen og kan fremvise kontrolrapport.

Læs mere »
KBN Rustfri Service A/S Priorsvej 32 8600 Silkeborg Tlf. 86 85 50 19 Mobil 21 62 85 19
Skabertrang | Silkeborg Bogtryk